ICT

Bits & Bytes heeft een breed en hoogwaardig assortiment producten. Het leveringsprogramma bestaat uit PC's en notebooks, netwerken en communicatie, connectiviteitsproducten, randapparatuur, monitoren, componenten en supplies. Bits & Bytes kan met o.a. de merken HP, Toshiba en Bitac voldoen aan de behoeftes van de zakelijke markt. Wilt u liever een server op maat, die voldoet aan uw specifieke wensen, kunnen wij deze volledig voor u samenstellen. Met dit complete aanbod zijn wij de ideale partner voor de uitvoering van uw ICT-projecten.

Bits & Bytes richt zich op de KMO's maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Of het nu het inrichten en onderhouden van uw netwerk betreft of de aankoop van een computer, u kunt van ons een flexibele aanpak verwachten en ervan uitgaan dat wij voor een betrouwbare en probleemloze oplossing kiezen.

filler

Wat doet Bits & Bytes?

Een uitgebreide eigen technische dienst die ter beschikking staat voor al onze klanten voor installaties, herstellingen, onderhoud, telefonische support, enz. We doen dit zowel voor computers als randapparatuur, ongeacht waar u het toestel heeft gekocht.

Bits & Bytes zit al meer dan 20 jaar in het vak. Zo hebben we de IT-markt zien evolueren en die ervaringen zorgen ervoor dat we vandaag duidelijk weten wat belangrijk is. Uit de fouten die in het verleden gemaakt zijn hebben we onze lessen getrokken waardoor we sterker en efficiënter geworden zijn.

Onze filosofie is sinds de eerste dag nog niet veranderd : het aanbieden van kwaliteitsproducten, kwaliteitsservice en een bekwame technische ploeg. Bij aankoop van een computer krijgt u onze firma erbij : onze mensen, onze kennis, onze know-how. Dit is dan ook uw voorsprong.

Wij leveren niet alleen computers maar ook softwareoplossingen en professionele begeleiding aan onze klanten. Het gaat daarbij vooral over installatie, na-service en ondersteuning.

Bits & Bytes verkoopt geen producten maar verkoopt oplossingen. Wij willen het hele gamma van informatica opvullen waarbij alles onder één dak zit, zowel op gebied van advies, hardware, software, netwerken, installaties en opleiding.

Wanneer u bij Bits & Bytes een aankoop doet, begint voor ons de tweede fase. Een uitstekende dienst na verkoop staat bij ons centraal en dat is de reden dat de klant tevreden terugkeert. Wij hebben onze eigen technische staff die allen de vereiste opleidingen hebben gevolgd en over jaren ervaring beschikken om zo uw problemen op korte termijn te verhelpen. Voor herstelling of installatie kan u tot bij ons komen, maar een vijftal ervaren techniekers kunnen ook tot bij u komen om uw probleem op te lossen. Tijdens de kantooruren kan u ook steeds bij Bits & Bytes terecht voor telefonische ondersteuning. Kortom een uitstekende service hoort bij een uitstekende PC.

Voor de professionele markt bieden we onze diensten on-site aan zodat onze technische dienst steeds ter beschikking staat om bij u ter plaatse de problemen op te lossen. Wachttijden worden zo tot een minimum herleidt en uw computers blijven in hun vertrouwde omgeving staan.

Het is belangrijk dat u bij problemen kunt terugvallen op ons. U moet het probleem signaleren, wij moeten het maar oplossen. De waarde van uw leverancier kent men pas als men problemen heeft.

Wij bieden U een oplossing voor een volledig automatiseringsproject. Of u nu een stand-alone computer of een professionele totaaloplossing nodig heeft, wij kunnen u deskundige hulp bieden bij uw keuze.

Men koopt dan ook beter van in het begin iets goed waar men geen problemen mee heeft dan iets goedkoop wat later kan leiden tot practische ongemakken en kosten op termijn. Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit en service nog herinnerd.

Men kan beloven wat men wil maar uitstekende kwaliteit, perfecte service en de laagste prijs gaan niet samen. Goede kwaliteit en een goede service wel en dat is net de keuze waarbij men moet beslissen wat primeert. De kwaliteitskopers zijn bij ons aan het juiste adres.