question and answer

Ja, dat kan. In de installatie zit ook de programmeringssoftware inbegrepen. Hierdoor kunt u zelf veranderingen doorvoeren aan zowel de sferen als de grafische interface van de touchscreens. Wilt u dit liever laten doen? Dan kunt u hiervoor steeds beroep doen op uw installateur of een medewerker van Bits & Bytes NV. Zij kunnen dit, met uw toestemming, vanop afstand regelen.

U kunt elke drukknop (24V-10mA) van elk merk gebruiken voor de bediening van het domoticasysteem. Zo kiest u zelf een drukknop die binnen uw voorkeur en budget past.

Met het Bits & Bytes Home System hebt u altijd zelf de touwtjes in handen. U kunt het gebouw altijd binnen met behulp van een sleutel. Voor de rest heeft een stroompanne dezelfde effecten als bij een klassieke installatie. Is de panne opgelost, dan start het domoticasysteem vanzelf terug op en voert hij mogelijke klokfuncties, die ondertussen moesten uitgevoerd worden, toch nog uit.

U hoeft zich geen zorgen te maken: alle conventionele bedieningen blijven steeds actief. Zo zult u altijd de verlichting, de rolluiken, het alarm, … kunnen blijven bedienen, net zoals bij een klassieke installatie. Alleen de voorgeprogrammeerde functies vallen op dat moment weg.

Ja. dankzij de open structuur van het Bits & Bytes Home System is het mogelijk KNX-componenten te koppelen via de KNX-gateway. Maar niet alleen KNX kan gekoppeld worden: ook toestellen die werken via TCP/IP (airco van Mitsubischi, Daikin, …) en RS485 kunnen gekoppeld worden.

U kunt elk audio- en videoapparaat sturen via het Bits & Bytes Home System. Afhankelijk van het toestel kan het gestuurd worden via Infrarood, RS232 of TCP/IP. Bent u van plan om een nieuw toestel aan te kopen? Geef dan de voorkeur aan een apparaat met discrete codes, of vraag raad aan een Bits & Bytes-adviseur.

Door de jarenlange ervaring in automatisatie en beveiliging kunnen we samen met u een beveiligingsplan op maat uitwerken.

Neen, dit is niet nodig. Omdat het alarm gekoppeld is aan het domotica-systeem kunnen zowel de bewegingsmelder als de magneetcontacten gebruikt worden voor het sturen van verlichting, verwarming, gordijnen, camerabewaking, …

Het Bits & Bytes Home System heeft een uitzonderlijk lange levensduur. Alleen via software- upgrades is het mogelijk om in de toekomst nieuwe apparaten of nieuwe technologieën met het domoticasysteem te koppelen. Zo kunt u een installatie van 20 jaar geleden vandaag bedienen met een iPad, van waar ook ter wereld.

In tegenstelling tot een klassieke elektrische installatie is het domoticasysteem zeer flexibel. Sinds het ontstaan van het Bits & Bytes Home System blijven alle modules compatibel met elkaar. Zo kan een oude installatie steeds uitgebreid worden met nieuwe modules en functies van vandaag.